760x380_5

Feel Strong

Form validation faild! Please correct the errors.

Train wijs!

Krachttraining in de fitness, het blijft een van de mooiste, veiligste en meest populaire disciplines om spiermassa te kweken en vet te verliezen. Maar het is niet helemaal zonder risico’s. Behalve wanneer het kan onder begeleiding. Zoals bij Fit o’Sfeer dus. Hier trainen recreanten en pro’s onder elkaar. Of liever, mét elkaar.

Als krachttraining op een goede manier wordt uitgevoerd – er zijn een hoop onduidelijkheden – wordt resultaat gehaald zonder blessures. Eens je weet wat je moet doen en vooral waarom! Inspanningsfysiologie en anatomie zijn immers best lastig voor een leek.

Een goed opgezet en consequent uitgevoerd krachttrainingsprogramma levert mooie resultaten op: een strak en gespierd lichaam. Zomaar wat doen wat leuk is of waar men goed in is, zorgt ervoor dat spiergroepen worden overgeslagen of spieren worden overtraind.

Door persoonlijke begeleiding worden oefening op de juiste manier uitgevoerd. Nieuwe oefeningen worden steevast voorgedaan. Krachttrainingen resulteren snel in positieve effecten, die geen enkele andere sport kan verschaffen.